NL

Wij zijn op zoek naar jou

Welkom

Seldenthuis groeit hard, dat bewijst de derde FD Gazellen award die we in ontvangst hebben mogen nemen. Een award voor het snelst groeiende bedrijf in Nederland. Omdat we deze groei graag aanhouden hebben we nog één divisie geopend, namelijk Seldenthuis Bouwadvies B.V. Hier gaan we naar de ingenieurs en ingenieurs. Onderdeel uitmaken van onze groei? Bekijk de vacatures!

Seldenthuis Engineering en Bouwadvies

Seldenthuis heeft de ambitie om de grootste en mooiste staalconstructies ter wereld te engineeren.

Hoe? Door praktische kennis en een ouderwets ‘timmermansoog’ te combineren met hedendaagse technologie vormen we de creatieve schakel tussen ontwerp en constructie. De projecten bij Seldenthuis variëren van stijlvol vormgegeven trappen tot enorme dakconstructies met glazen ruiten voor een centraal station. Tijdens deze projecten denken we mee met onze klanten en leveren we extra advies. Dit is niet alleen voor onszelf een prettige manier van werken, het verhoogt ook nog eens de kwaliteit van ons werk.

Team

Het team van Seldenthuis is een samenstelling van ervaren en junior staalprofessionals. We werken hard, maar er is altijd tijd voor een gezellige kop koffie. Ondanks dat iedereen bij Seldenthuis verantwoordelijk is voor zijn eigen projecten vinden we het belangrijk dat je van elkaar leert en op elkaar kan bouwen. Zo versterken we elkaar als team en kunnen we samen de gevraagde kwaliteit leveren!

Op de hoogte blijven van onze vacatures kan ook via Social Media!
 

 

SELDENTHUIS WERKT ONDER ANDERE VOOR: