NL

Afstudeerstage

Samen werken aan een circulaire bouweconomie

 

De Rijksoverheid heeft de ambitie om in 2050 op een volledig circulaire economie te draaien, een economie zonder afval, waarbij alles draait om herbruikbare grondstoffen. Eén daarvan is dat de Rijksoverheid vanaf 2023 alle opdrachten voor de bouw en infrastructuur 100% circulair uitvraagt en dit biedt voor ons interessante perspectieven en nieuwe kansen.

Deze transitie is een mooi streven en vraagt om nieuwe technologie en kennis, waarbij wij in samenwerking met verschillende opdrachtgevers al duurzame stappen hebben gezet.

 

Jij bent:
Een enthousiaste, leergierige en oplossingsgerichte student op zoek naar een afstudeerstage! Je hebt praktisch inzicht, analytisch en academisch vermogen en interesse in circulaire economie en duurzame techniek. Je bent constant op zoek naar innovatie en ziet nieuwe kansen. Je onderzoekt hoe wij met onze diensten het beste op deze transitie kunnen inspelen en bedenkt een strategie. Waar liggen onze kansen en wat is onze positie binnen de circulaire markt?

 

Wat wij jou bieden:
Een inspirerende werkomgeving waar veel te leren valt en de ruimte om aan je scriptie te werken. Een gezellig team met een gezonde dosis humor en begeleiding op maat, maar een proactieve en zelfstandige houding wordt zeer gewaardeerd.

 

Je ontvangt:
Uiteraard een hoop kennis en omdat student zijn tegenwoordig al duur genoeg is, ontvang je in ruil voor jouw inzet bij ons een mooie vergoeding. 

 

Ben jij de student waar wij naar op zoek zijn? Dan zien we jou graag op een bureaustoel bij ons op kantoor in Zoetermeer (Station bevindt zich op een steenworp afstand).

Bel ons of stuur een e-mail naar HR@seldenthuis-engineering.nl

 

SELDENTHUIS WERKT ONDER ANDERE VOOR: