NL

Hoofdconstructeur

Bij Seldenthuis zijn we opzoek naar een hoofdconstructeur die ons kan helpen in onze verdere groei. Ben jij die ervaren constructeur die het leuk vindt om in een gedreven team aan de slag te gaan? Iemand die open staat voor uitdaging en graag meewerkt aan uiteenlopende projecten? Dan zit je goed bij ons!

 

Wie zijn wij? 

Seldenthuis is een engineerings- en adviesbureau, actief in diverse sectoren. Met ons team van 10 engineers zijn we klein in omvang, maar groots in projecten. In de afgelopen jaren zijn we gestaag gegroeid, hebben we meerdere FD Gazellen awards gewonnen en hebben we aan mooie opdrachten mogen werken. In 2018 zijn we verhuisd naar een nieuw kantoor in Zoetermeer en hebben we Seldenthuis Bouwadvies opgericht. Op korte termijn zouden we graag een Hoofdconstructeur verwelkomen om onze groei verder door te zetten. 

Wat worden jouw verantwoordelijkheden? 

Als Hoofdconstructeur bij Seldenthuis werk je alleen of in teamverband aan uiteenlopende projecten van intake tot oplevering. Je bent hierin voor onze klanten een adviseur en verantwoordelijk voor de berekeningen van bijvoorbeeld hout- beton- en staalconstructies. Eventueel detailwerk hoort niet bij je werk, maar als je dat ook op wilt pakken kan dat. Je krijgt veel ruimte in je verantwoordelijkheden en we denken graag mee in werkzaamheden die bij jou passen en die je wilt doen.

De projecten waar je aan werkt kunnen samengaan met collega’s van engineering, maar dat is niet altijd het geval. Je krijgt in je projecten veel vrijheid en bepaalt zelf hoe je de werkzaamheden inricht.

Onze projecten variëren van stationshallen, bedrijfspanden en woningen tot musea, appartementencomplexen, kunstobjecten en bruggen. Dit betekent dat je door het jaar heen met allerlei constructies in aanraking komt. 

Wie ben jij? 

Je bent een constructeur met ruime ervaring en bekend met het werk. Je vindt het leuk om verantwoordelijkheid te dragen binnen in een project en waar nodig collega's of klanten te adviseren.

 • - Opgesomd zijn de volgende punten belangrijk voor ons: 
 • - Technisch HBO werk- en/of denkniveau; 
 • - Bekend met software zoals Technosoft;
 • - Je vindt het leuk om collega’s aan te sturen en als adviseur op te treden naar klanten toe; 
 • - Ervaring met tekenwerk is een pré; 
 • - Je hebt meerdere jaren ervaring binnen de bouw. 

Wat bieden wij? 

 • - Een modern kantoor met een gemotiveerd team; 
 • - De vrijheid om je projecten van A tot Z op alle niveaus te begeleiden, zodat jij je op alle fronten kunt blijven ontwikkelen; 
 • - Open communicatie met de opdrachtgever en binnen het team; 
 • - Een goed salaris met goede voorwaarden; 
 • - Goede koffie en een informele sfeer; 
 • - Een gezamenlijke ambitie om aan bijzondere projecten te werken;
 • - Vrimibo en hele gezellige teamuitjes! 

 

Herken jij jezelf in dit profiel of heb je vragen? Neem dan contact op met Jeroen Vermeulen en kom langs voor een kop koffie.

Nieuwsgierig naar een aantal van onze andere projecten? Kijk op https://seldenthuis-engineering.nl/projecten.php

Lijkt het jou een uitdaging om met ons mee te groeien? Bel ons op 088 011 44 44 of stuur een email met je CV naar HR@seldenthuis-engineering.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SELDENTHUIS HEEFT O.A. SAMENGEWERKT MET: