NL

circulair bouwen

In aansluiting op de Transitieagenda Bouw en ‘Nederland Circulair in 2050’ is Seldenthuis Bouwadvies klaar voor de toekomst. In 2050 moeten alle materialen en grondstoffen herbruikbaar zijn en ligt het gebruik van fossiele energiebronnen achter ons.

Zeker staal leent zich perfect voor hergebruik! Een van onze mooiste voorbeelden hiervan is het project ‘restauratie en uitbreiding Hortus Botanicus’ te Leiden. Hiermee werden we tweede bij de Nationale Duurzaamheidsprijs Staal voor het constructief ontwerp. 

Wil je van circulair bouwen een succes maken? Wij voorzien met alle benodigde kennis, kunde en software in die behoefte.

Projecten

Aannemers

Er ligt een (ver)bouwplan, maar kan dat niet beter, voordeliger, eenvoudiger, slimmer? Dikwijls wel. Wij weten hoe. Laat daarom Seldenthuis Bouwadvies met je meekijken. Ligt er nog geen plan, dan maken we er een. Je kunt ons inschakelen voor tekeningen, berekeningen en advies.  

Meer informatie

Projectontwikkelaars

Als projectontwikkelaar ga je voor optimaal rendement. Onnodig oponthoud wil je hoe dan ook voorkomen. Seldenthuis Bouwadvies begrijpt waar je als projectontwikkelaar mee te maken krijgt en hoe essentieel snel schakelen is. Wij weten aan welke eisen plannen moeten voldoen om te worden goedgekeurd. 

Meer informatie

Architecten

Als architect wil je dat jouw ontwerp met al zijn bijzonderheden en details gerealiseerd wordt. Hoe soepeler dat gaat, hoe beter. Seldenthuis Bouwadvies voorziet en doorziet waar je in de praktijk tegenaan loopt. Bij ‘uitdagingen’ stellen we oplossingen voor om je ideeën technisch mogelijk te maken. 

Meer informatie

SELDENTHUIS HEEFT O.A. SAMENGEWERKT MET: