NL

Projectontwikkelaars

We letten op alles. Van de vergunningsaanvraag tot aan het moment van de bouw, Seldenthuis Bouwadvies denkt in elke fase mee hoe een project binnen het budget technisch mogelijk gemaakt kan worden. 

Wij garanderen een snelle doorlooptijd. De continuïteit is gewaarborgd, want ons team van constructeurs en tekenaars is op elkaar ingespeeld. Zij helpen elkaar en vangen elkaar op. Veiligheid en kwaliteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij zorgen dat alles voldoet aan de Eurocode en het Bouwbesluit.

Voor advies bij begroting en kostenraming, ontwerp en bouwplan, technische uitwerking op een bouwtekening, vergunningaanvragen, haalbaarheidsstudies, onderzoek tot en met de uitvoeringsfase en begeleiding tijdens de bouw en BIM. Seldenthuis Bouwadvies komt met slimme oplossingen die vooraf soms onmogelijk leken.
 

Constructieberekeningen en -tekeningen – hoofddraagconstructies – constructief advies tijdens het ontwerp en de uitvoering – constructief ontwerp – constructieve veiligheid – haalbaarheidsstudies

Projecten

Aannemers

Er ligt een (ver)bouwplan, maar kan dat niet beter, voordeliger, eenvoudiger, slimmer? Dikwijls wel. Wij weten hoe. Laat daarom Seldenthuis Bouwadvies met je meekijken. Ligt er nog geen plan, dan maken we er een. Je kunt ons inschakelen voor tekeningen, berekeningen en advies.  

Meer informatie

Architecten

Als architect wil je dat jouw ontwerp met al zijn bijzonderheden en details gerealiseerd wordt. Hoe soepeler dat gaat, hoe beter. Seldenthuis Bouwadvies voorziet en doorziet waar je in de praktijk tegenaan loopt. Bij ‘uitdagingen’ stellen we oplossingen voor om je ideeën technisch mogelijk te maken. 

Meer informatie

circulair bouwen

Seldenthuis Bouwadvies helpt circulaire ambities van opdrachtgevers waarmaken. Circulair bouwen heeft niet alleen te maken met materialen, (de)monteren en constructie van componenten. Het heeft zeker ook te maken met afstemming tussen partijen. Wij hebben de expertise in huis om hierover mee te denken en te adviseren.

Meer informatie

SELDENTHUIS HEEFT O.A. SAMENGEWERKT MET: